Stressbehandling

Spørg dig selv - og svar ærligt:

Hvordan har du det for tiden - på en skala fra 0-10?
10 = Jeg har det fantastisk
0 = Jeg siger op eller bliver skilt i morgen

0-5:

Du har det dårligt! Svært ved at sove, koncentrere dig, være nærværende. Du er irritabel, negativ, har let til tårer, skælder for meget ud, har spændinger i kroppen og har svært ved at se hvordan du kommer ud af situationen. Hverdagen er uoverskuelig. Du har mistet overblikket.


Til dig vil jeg tilbyde omsorgshusetOmsorgshuset er i lyse afdæmpede og behagelige farver. Her er en ro og harmoni du ellers sjældent møder. Der er virkelig tid til tanker, tid til at ”være”. Havudsigten er helt speciel. Massagestolen er et kapitel for sig selv… den vugger dig blidt, mens du får zoneterapi, som får blodforsyningen i gang og tilfører ny energi til alle kroppens celler.

Omsorgshuset er det perfekte sted til at finde klarhed over, hvilke ændringer der skal til for, at få det bedre her og nu. Vi starter en proces, og efter opholdet er du ikke i tvivl om hvordan du kommer videre, og hvad du selv kan gøre og hvad andre kan gøre.

5-8:

Til dig der har givet dig selv en karakter mellem 5 og 8 på skalaen fra 0-10:
Du har det godt, men vil gerne have det bedre. Der er ting/personer/aktiviteter der irriterer dig, gør dig ked af det og hindrer dig i den hverdag du ønsker og drømmer om. Du har selv gjort dig nogle tanker, har selv prøvet at ændre, men det lykkes ikke rigtig. – Mål og konsekvenser er ikke klare.

Til dig vil jeg tilbyde handlingshuset!Handlingshuset er stilfuldt indrettet, det er enkelt og smukt. Alt er i sorte og hvide farver, kun brudt af smukke orkideer overalt.
Massagestolen kan synkroniseres med den musik du hører, så massagen ændrer sig efter musikken. Saunaen og oasen med italienske liggestole lægger op til dialog.

Handlingshuset har en terasse og udsigt, der er helt speciel. Du er tæt på naturen, tæt på havet og du vil hurtigt føle fremdrift. Vi flytter fokus fra problemerne til HVAD gør vi ved det! – NU skal der handles!
Hvad er Coaching?

Læs om coaching, og hvad
du kan bruge det til!

Bestillingsformular

For at søge om ophold i
omsorgs- eller handlingshuset
udfyld denne formular. 


Powered by Athena CMS